Med mig som organisationskonsulent får du mere end ord – du får handling!

Når du bruger mig som organisationskonsulent i arbejdet med at udvikle og styrke din organisation, den sociale kapital og forretningen garanterer jeg dig redskaber, der er direkte omsættelige til netop din virkelighed og hverdag. Og som giver en bedre bundlinje og større livsglæde for alle.

Slut med indviklede strategier og teorier, der er umulige at implementere i hverdagen, og som kræver for mange ressourcer – her får du garanti for eksekverbare redskaber og reelle forbedringer.

Så leder du efter en strategi, der rent faktisk operationaliseres og flytter noget i din organisation?

Lad mine kompetencer som erfaren organisationskonsulent sikre dig en effektiv hverdag, en større stolthed hos dig og dine medarbejdere og mere tilfredse kunder og borgere.

Få støtte af en erfaren organisationskonsulent – og skyd genvej til udvikling af din organisation

Det lyder måske af meget – men det er sandt. At få professionel støtte af en organisationskonsulent til organisationsudvikling, strategisk forretningsudvikling og udvikling af jeres sociale kapital vil både styrke bundlinjen og trivslen for dig og i dine medarbejdere.

Først og fremmest fordi alle løfter i samlet trop og arbejder hen mod det samme mål. Medarbejdere, der har klarhed omkring deres opgaver, vil også føle mere faglig stolthed og derfor også levere højere kvalitet i deres arbejde.

Organisationsudvikling med eksekverbare strategier sætter gang i en positiv spiral i din organisation: Større arbejdsglæde betyder højere kvalitet og bedre resultater, som igen betyder mere anerkendelse, faglig stolthed og overskud og mere tilfredse kunder.

Mange ledere synes det er svært at gennemskue hvordan de kommer i gang og mangler ofte også redskaber til at udvikle organisationen. Og ofte koster der dyrt – både i tidsforbrug, dårlige rekrutteringer, dårlig brug af de menneskelige ressourcer osv.

Ved at få en erfaren organisationskonsulent med på sidelinjen, skyder du genvej, og du sparrer dig selv for mange bekymringer og mange ressourcer.

Vigtigt, at arbejde med helheden uden at miste fokus

Kendetegnede for mit arbejde som organisationskonsulent er at tænke og arbejde i helheder og sammenhænge. Det betyder, at jeg  arbejder med hele paletten inden for organisationsudvikling, ledelsesudvikling, kompetenceudvikling, HR, rekruttering, kulturforandringsprocesser og strategi.

Tingene hænger jo sammen, men jeg ved også, at vi ikke skal arbejde med hele på en gang. Vi skal fokusere på det vigtigste.

Hvad kan jeg som organisationskonsulent hjælpe med?

Udfordringerne er selvfølgelig forskellige fra virksomhed til virksomhed – og det er selvfølgelig de specifikke udfordringer du og din organisation står overfor, vi arbejder med. Jeg skræddersyer således altid et forløb, så det passer til jeres behov.

Herunder ser du nogle af de udfordringer jeg møder hos ejerledere, direktører og andre med ansvar for en organisation:

  • Vores organisation er ikke gearet til den kraftige vækst, vi har haft (/forventer de næste år) – hvordan får vi den optimeret?
  • Rollerne og ansvarsområderne  er uklare – hvad gør vi?
  • Vi skal have ændret vores organisationsstruktur – hvordan gør vi?
  • Vores processer og arbejdsgange er ineffektive – hvor starter vi?
  • Vi får rekrutteret de forkerte og kan ikke fastholde medarbejderne – hvad gør vi?
  • Samarbejdet og kompetencerne i ledergruppen skal styrkes – hvordan griber vi det an?
  • Medarbejdernes kompetencer skal udvikles – hvordan gør vi det?
  • Ledergruppen og medarbejderne er stressede – hvordan styrker vi trivslen?
  • Jeg har brug for at blive udfordret og få nye perspektiver og redskaber til at udvikle min organisation – kan du hjælpe mig med ledersparring?

Kan du genkende nogle af udfordringerne eller er det noget helt andet du kæmper med? Lad os tage en uforpligtende snak.

“Alle bør have en Jeanette “

Nogle gange kan man som virksomhedsejer eller leder tænke: Det  går jo nok. Så hvorfor bruge ressourcer på at få hjælp af en organisationskonsulent?  Og har jeg tillid til,at konsulenten kan hjælpe mig og passer til vores organisation?

Virksomhedsejer Helle Birke-Nielsen og Sheila Hansen fra MavenOgMig i Solrød, fortæller i denne video at “alle bør have en Jeanette“, “hun er alle penge værd” og at “vi vil ikke undvære Jeanette i vores liv – og vi vil anbefale, at du får hende i dit”

Klik på linket og hør hvad de siger om at få min støtte og hjælp.

Men hvilke redskaber får du så til din organisationsudvikling?

Når jeg som organisationskonsulent planlægger et forløb og vælger redskaber, tager jeg altid afsæt i jeres specifikke behov. Med mere end 20 års erfaring som organisationskonsulent har jeg masser af redskaber at tage af – og ofte udvikler jeg redskaber, som netop matcher jeres behov.

Ofte starter jeg med at lave en organisationsanalyse sammen med dig og måske din ledergrupper. Ofte laver jeg også en 2-3 mindre interview med nøglepersonerne i din virksomhed. Det er nemlig vigtigt, at få identificeret hvor skoen trykker (mest) og hvor det er mest hensigtsmæssigt at starte, sådan vi fra start bruger ressourcerne rigtigt og sætter ind der, hvor det giver mest værdi.

Som noget helt unikt har jeg udviklet KerneSpillet og Social Kapital DialogKort. Begge redskaber vil inspirere jer og fremprovokere en ny bevidsthed om den sociale kapital og jeres kerneopgave. Det giver også en større fællesskabsfølelse, som I tager med tilbage på jeres arbejdsplads, og som I skal bruge på at innovere og rykke jeres organisation.

Oplev, hvordan jeg som organisationskonsulent tager din organisation skridtet videre, så du får fremmet succesen for dig og dit team.

Derfor kan jeg hjælpe dig som organisationskonsulent

Jeg, Jeanette Hallundbæk, har siden 1996 arbejdet professionelt med organisationsudvikling, ledelsesudvikling og HR – den røde tråd i mit virke har altid været at skabe bæredygtige forandringer, læring og mening.

Jeg har bl.a. arbejdet som HR-manager, HR-chef og HR-partner i bl.a. Trip Trailer Service, Ældre Sagen, ATP, DJØF, SKAT og Gentofte Amtssygehus.

I 2013 stiftede jeg Hallundbæk Consult ApS, hvor jeg har specialiseret mig yderligere i ledelse og organisationsudvikling. Jeg arbejder både med store og små private virksomheder, iværksætter og offentlige organisationer.

Med i baggagen har en jeg uddannelse som  mag.art. i antropologi fra Aarhus Universitet, en master i organisationspsykologi (MPO) fra Roskilde Universitet samt en række HA-, HD- og diplomfag inden for HR, organisationsudvikling og strategisk ledelse.

Derfor har jeg både styr på alle teorierne og har suppleret med en masse praktisk erfaring, så jeg ved, at mine metoder virker i praksis. Og hvis der mangler et redskab, vil du oplever at jeg udvikler et målrettet jeres behov.

Klik her og læs mere om mine erfaringer.

Organisationskonsulent

Få støtte af en erfaren udviklingskonsulent og kom sikkert i mål

Jeg har base på ErhvervsCentret i Greve og har derfor flest kunder i København og på Sjælland. Men som “gammel” jyde” har jeg selvfølgelig også kunder i Jylland. Så i praksis hjælper jeg kunder i hele Danmark.

Lad os tage et uforpligtende møde om jeres behov og en dialog om, hvordan jeg kan hjælpe dig videre med udviklingen af din organisation.

Hvad siger kunderne?

ATP havde et stærkt ønske om at få styrker vores evne til at drive forandringsprocesser – og ikke mindst få dem forankret. Jeanette var HR-partner på projektet og drev processen fra ide til implementering meget succesfuldt. En væsentlig forklaring på succesen er, at Jeanette undervejs ihærdigt fik os ledere til at blive skarpe på forretningens behov og udfordrede os i forhold til formål og indhold.

Det unikke for os var, at vi med Jeanettes hjælp fik etableret et organisatorisk udviklingsforløb som dels bestod i en intern konsulentuddannelse i forandringsledelse og dels i en lang række aktiviteter, der skulle forankre det lærte i organisationen, herunder udvikling af lederne. Forløbet fik desuden sikret, at vi på tværs af forretningen fik allignet nogle af vores processer.

Resultatet er, at vi har fået fælles sprog og redskaber i forretningen og at interessenthåndteringen og forankringen af vores forandringsprojekter er blevet meget bedre.

Jeanette var professionel, engageret og sikrede, at der hele tiden blev samlet op, og at der ikke faldt noget mellem to stole.

Birgitte Engmann BoutrupUnderdirektør, ATP

Jeg har brugt Jeanette Hallundbæk som konsulent på et længere udviklingsforløb i 2018/2019. Forløbet har resulteret i en væsentlig stærkere og mere velfungerende ledergruppe.

Vi har nu fælles forståelse af kerneopgaven og målene, og de strategiske indsatsområder blevet identificeret og prioriteret. Ledermøderne er nu præget af gejst, energi, faglighed, strategi og ledelse.

Jeanette har udfordret os, skabt et tillidsfuldt rum til gode dialoger, tvunget os til at reflektere over vores adfærd, givet konkrete redskaber og trænet os i at arbejde med kulturændring og implementering.

Inge Lise Clement Hjemmeplejeleder, Høje Taastrup Kommune

Jeanette har i mere end 5 år på konsulentbasis fungeret som HR-chef og sparringspartner internt i den danske afdeling og som HR-rådgiver for HQ i Holland. Hun har været med i hele processen fra vi var en lille afdeling til en udvidelse af afdelingen og professionalisering af ledelsesarbejdet – og til downsizing grundet corona.

Jeanette har været en del af virksomhedens dagligdag og en del af ledergruppen. Hun har både hjulpet os med HR-opgaver som fx rekruttering, onbording, opsigelser, MUS, APV og udarbejdelse af personalehåndbog, og med organisations- og ledelsesudvikling fx lederudvikling, teamudvikling, optimering af processer og strategiske indsatsområder. Det hele har hun varetaget målrettet og på en direkte og kvalificeret facon, der har gavnet hele virksomheden.

Jeg kender Jeanette som hyper-effektiv, kompetent og stabil. Hendes personlighed og brede erfaring gør hende til en værdsat samarbejdspartner. Det er trygt og rart at have Jeanette med.

Anders OureOperation Manager, KPS Rinas

Jeanette Hallundbæk er en af de bedste, jeg har arbejdet sammen med. Stort overblik og drive, faglig stærk, og altid optaget af at gøre en forskel i de relationer, hun samarbejder med. Kan virkelig flytte en organisation til højere performance, så der skabes stærkere resultater på bundlinjen. Jeg kan varmt anbefale Jeanette.

Pernille Sefort,Underdirektør, Koncern HR, AT

 DialogKortene 
Internt Samarbejde som gave

Dialogkortene gør det nemt og trygt for dig at facilitere en dialog om, hvordan I kan styrke jeres interne samarbejde.

Samtidig tilmelder du dig mit nyhedsbrev INSPIRATOR, hvor du får inspiration og redskaber til at arbejde med HR, organisationsudvikling og social kapital.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet accepterer du samtidig vores persondatapolitik