Med mig som organisationskonsulent får du mere end ord – du får handling!

Når du bruger mig som organisationskonsulent i arbejdet med at udvikle og styrke den sociale kapital i din organisation, garanterer jeg dig redskaber, der er direkte omsættelige til netop din virkelighed og hverdag.

Slut med indviklede strategier og teorier, der er umulige at implementere i hverdagen, og som kræver for mange ressourcer – her får du garanti for eksekverbare redskaber, der sikrer dig høj social kapital, øget medarbejdertrivsel og derfor også større livsglæde for alle.

Så leder du efter en strategi, der rent faktisk operationaliseres og flytter noget i din organisation?

Lad mine kompetencer som erfaren organisationsudviklingskonsulent sikre dig en effektiv hverdag, en større stolthed hos dig og dine medarbejdere og mere tilfredse kunder og borgere.

Kontakt mig på telefon 23 64 45 69 eller udfyld min kontaktformular og hør mere om, hvordan du får redskaber, der skaber refleksion og handlekraft i din organisation.

Læs om mine erfaringer,  uddannelse og faglige baggrund her.

Organisationsudvikling giver alle mere livskvalitet

Det lyder måske af meget – men det er sandt. Organisationsudvikling og strategisk arbejde med kerneopgaven og den sociale kapital vil øge trivslen og livskvaliteten i din organisation.

Først og fremmest fordi alle løfter i samlet trop og arbejder hen mod det samme mål. Medarbejdere, der har klarhed omkring deres opgaver, vil også føle mere faglig stolthed og derfor også levere højere kvalitet i deres arbejde.

Organisationsudvikling med eksekverbare strategier sætter gang i en positiv spiral i din organisation: Større arbejdsglæde betyder højere kvalitet og bedre resultater, som igen betyder mere anerkendelse, faglig stolthed og overskud og mere tilfredse kunder

Men hvilke redskaber får du så til din organisationsudvikling?

Når jeg planlægger et forløb og vælger redskaber, tager jeg altid afsæt i jeres specifikke behov. Med 20 års erfaring som organisationskonsulent har jeg masser af redskaber at tage af – og ofte udvikler jeg redskaber, som netop matcher jeres behov.

Som noget helt unikt har jeg udviklet KerneSpillet og Social Kapital DialogKort. Begge redskaber vil inspirere jer og fremprovokere en ny bevidsthed om den sociale kapital og jeres kerneopgave.

Det betyder også en større fællesskabsfølelse, som I tager med tilbage på jeres arbejdsplads, og som I skal bruge på at innovere og rykke jeres organisation.

Oplev, hvordan jeg som organisationsudviklingskonsulent tager din organisation skridtet videre, så du får fremmet succesen for dig og dit team.

Udfyld min kontaktformular, og så vender jeg hurtigt tilbage til dig med flere informationer – du er også velkommen til at ringe direkte til mig på telefon 23 64 45 69.

 DialogKortene 
Internt Samarbejde som gave

Dialogkortene gør det nemt og trygt for dig at facilitere en dialog om, hvordan I kan styrke jeres interne samarbejde.

Samtidig tilmelder du dig mit nyhedsbrev INSPIRATOR, hvor du får inspiration og redskaber til at arbejde med HR, organisationsudvikling og social kapital.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet accepterer du samtidig vores persondatapolitik