Med mig som organisationskonsulent får du mere end ord – du får handling!

Når du bruger mig som organisationskonsulent, garanterer jeg dig redskaber, som giver en bedre bundlinje, større trivsel og bedre psykologisk tryghed.

Slut med indviklede strategier og teorier, som kræver for mange ressourcer. Her får du eksekverbare redskaber og reelle forbedringer.

Så leder du efter en strategi, der rent faktisk operationaliseres og flytter noget i din organisation? Lad mine kompetencer som erfaren organisationskonsulent sikre dig en effektiv hverdag, en større stolthed hos dig og dine medarbejdere og mere tilfredse kunder og borgere.

ledersparring atp
ledersparring siemens
fujitsu ledersparring

Få støtte af en erfaren organisationskonsulent – og skyd genvej til udvikling af din organisation, en styrket bundlinje og trivsel for dig og dine medarbejdere

Det lyder måske af meget – men det er sandt. At få professionel støtte af en organisationskonsulent til organisationsudvikling, strategisk forretningsudvikling og udvikling af jeres sociale kapital vil styrke bundlinjen. Det vil også styrke trivslen for dig og dine medarbejdere.

Alle løfter i samlet trop og arbejder hen mod det samme mål. Medarbejdere, der har klarhed omkring deres opgaver, vil føle mere faglig stolthed og levere højere kvalitet.

Organisationsudvikling med eksekverbare strategier sætter gang i en positiv spiral i din organisation: Større arbejdsglæde betyder højere kvalitet og bedre resultater, som igen betyder mere anerkendelse, faglig stolthed og overskud og mere tilfredse kunder.

Mange ledere synes det er svært at gennemskue, hvordan de kommer i gang og mangler ofte også redskaber til at udvikle organisationen. Ved at få en erfaren organisationskonsulent med på sidelinjen, skyder du genvej, og du sparrer dig selv for mange bekymringer og mange ressourcer.

ledersparring

Vigtigt, at arbejde med helheden uden at miste fokus

Kendetegnede for mit arbejde som organisationskonsulent er at tænke og arbejde i helheder og sammenhænge. Det betyder, at jeg  arbejder med hele paletten inden for organisationsudvikling, ledelsesudvikling, kompetenceudvikling, HR, rekruttering, kulturforandringsprocesser og strategi.

Tingene hænger jo sammen, men jeg ved også, at vi ikke skal arbejde med hele på en gang. Vi skal fokusere på det vigtigste.

Hvad kan jeg som organisationskonsulent hjælpe med?

Udfordringerne er selvfølgelig forskellige fra virksomhed til virksomhed. Så det vi arbejder med er selvfølgelig de specifikke udfordringer du og din organisation står overfor. Jeg skræddersyer således altid et forløb, så det passer til jeres behov.

Herunder ser du nogle af de udfordringer, jeg møder hos direktører og andre med ansvar for en organisation:

  • Vores organisation er ikke gearet til den kraftige vækst, vi har haft (/forventer de næste år). Hvordan får vi den optimeret?
  • Rollerne og ansvarsområderne  er uklare. Hvad gør vi?
  • Vi skal have ændret vores organisationsstruktur. Hvordan gør vi?
  • Vores processer og arbejdsgange er ineffektive. Hor starter vi?
  • Vi får rekrutteret de forkerte og kan ikke fastholde medarbejderne. Hvad gør vi?
  • Samarbejdet og kompetencerne i ledergruppen skal styrkes. Hvordan griber vi det an?
  • Medarbejdernes kompetencer skal udvikles. Hvordan gør vi det?
  • Ledergruppen og medarbejderne er stressede. Hvordan styrker vi trivslen?
  • Jeg har brug for at blive udfordret og få nye perspektiver og redskaber til at udvikle min organisation. Kan du hjælpe mig med ledersparring?

Kan du genkende nogle af udfordringerne eller er det noget helt andet du kæmper med? Lad os tage et uforpligtende møde.

“Alle bør have en Jeanette”

Nogle gange kan man som virksomhedsejer eller leder tænke: Det  går jo nok. Så hvorfor bruge ressourcer på at få hjælp af en organisationskonsulent?  Og har jeg tillid til,at konsulenten kan hjælpe mig og passer til vores organisation?

Virksomhedsejer Helle Birke-Nielsen og Sheila Hansen fra Pilates Solrød, fortæller i denne video at “alle bør have en Jeanette“, “hun er alle penge værd” og at “vi vil ikke undvære Jeanette i vores liv – og vi vil anbefale, at du får hende i dit”

Klik på linket og hør hvad de siger om at få min støtte og hjælp.

Men hvilke redskaber får du så til din organisationsudvikling?

Når jeg som organisationskonsulent planlægger et forløb og vælger redskaber, tager jeg altid afsæt i jeres specifikke behov. Med mere end 20 års erfaring som organisationskonsulent har jeg masser af redskaber at tage af. Og ofte vil du oplever, at jeg udvikler redskaber, som netop matcher jeres behov.

Ofte starter jeg med at lave en organisationsanalyse sammen med dig og måske din ledergrupper. Ofte laver jeg også en 2-3 mindre interview med nøglepersonerne i din virksomhed. Det er nemlig vigtigt, at få identificeret hvor skoen trykker (mest) og hvor det er mest hensigtsmæssigt at starte. Det er sådan, vi fra start bruger ressourcerne rigtigt og sætter ind der, hvor det giver mest værdi.

Som noget helt unikt har jeg udviklet KerneSpillet og Social Kapital DialogKort. Begge redskaber vil inspirere jer og fremprovokere en ny bevidsthed om den sociale kapital og jeres kerneopgave. Det giver også en større fællesskabsfølelse og bedre resultater. Det giver et stærkt indspark til at innovere og rykke jeres arbejdsplads.

Sænk skulderne og lad mig støtte dig og din organisation med handling, erfaring og redskaber. Du får flyttet din organisation og skabt bedre resultater.

Derfor kan jeg hjælpe dig som organisationskonsulent

Jeg, Jeanette Hallundbæk, har siden 1996 arbejdet professionelt med organisationsudvikling, ledelsesudvikling og HR. Den røde tråd i mit virke har altid været at skabe bæredygtige forandringer, læring og mening.

Jeg har bl.a. arbejdet som HR-manager, HR-chef og HR-partner i bl.a. Trip Trailer Service, Ældre Sagen, ATP, DJØF, SKAT og Gentofte Amtssygehus.

I 2013 stiftede jeg Hallundbæk Consult ApS, hvor jeg har specialiseret mig yderligere i ledelse og organisationsudvikling. Jeg arbejder både med store og små private virksomheder og offentlige organisationer.

Organisationskonsulent med fundamentet i orden

Med i baggagen har en jeg uddannelse som  mag.art. i antropologi fra Aarhus Universitet og en master i organisationspsykologi (MPO) fra Roskilde Universitet. Jeg har også en række HA-, HD- og diplomfag inden for HR, organisationsudvikling og strategisk ledelse.

Derfor har jeg både styr på alle teorierne og har suppleret med en masse praktisk erfaring, så jeg ved, at mine metoder virker i praksis. Og hvis der mangler et redskab, vil du oplever at jeg udvikler et målrettet jeres behov.

Klik her og læs mere om mine erfaringer.

Få støtte af en erfaren organisationskonsulent og kom sikkert i mål

Jeg har base på ErhvervsCentret i Greve og har derfor flest kunder i København og på Sjælland. Men som “gammel jyde” har jeg selvfølgelig også kunder i Jylland. Så i praksis hjælper jeg kunder i hele Danmark.

Lad os tage et uforpligtende møde om jeres behov og en dialog om, hvordan jeg kan hjælpe dig videre med udviklingen af din organisation.

Det siger mine kunder

Vi følte os som en succes

“Jeanette har en unik evne til at sætte de rigtige rammer, så vi som team ikke bare fik en succesoplevelse, men også følte os som en succes. Hun har en unik evne til at sætte de rigtige rammer, så vi som team ikke bare fik en succesoplevelse, men også følte os som en succes.”

Martin VedelsparreSenior Supply Chain Manager, Netto

Jeanette skaber fremdrift

“Som proceskonsulent er Jeanette god til at aflæse situationen, dvæle ved det vigtige, skabe fremdrift og sætte ”hovedet på sømmet”. Hendes nærvær, troværdighed og stærke forståelse af gruppen gjorde, at hun fik skabt et trygt rum, hvor vi fik talt om det udfordrende på en god måde, og hvor der var lydhørhed. Og så var det dejligt, at der var rum til fordybelse, til samtaler på kryds og tværs og til at grine sammen.”

Mette BrinchSekretariatschef, Ballerup Kommune

Jeanette kan flytte en organisation til højere performance

“Jeanette Hallundbæk er en af de bedste, jeg har arbejdet sammen med. Stort overblik og drive, fagligt stærk og altid optaget af at gøre en forskel i de relationer, hun samarbejder med. Kan virkelig flytte en organisation til højere performance, så der skabes stærkere resultater på bundlinjen. Jeg kan varmt anbefale Jeanette.”

Pernille SefortUnderdirektør, Koncern HR, ATP