Samarbejdspartnere

Troels Bom, læringskonsulent i Troels Bom ApS har især fokus på at skabe effektive undervisningsprocesser og afholder bl.a. interne underviser kurser. Jeg samarbejder bl.a. med Troels om processer, hvor opgaven er at styrke læringskulturen og transfer af læring fra kursus til praksis.

Læs mere på troelsbom.dk

Grethe Stigsgaard, der har mange års erfaring med ledelse og udviklingsprocesser, er en værdifuld samarbejds- og sparringspartner i forbindelse med ledelsesudvikling og action-learning. Grethe har bidraget til udvikling af Hallundbæk Consults koncepter og redskaber fx KerneSpillet og DialogKort.

Morten Birk Olsen, ARGA survey er specialist i spørgeskemabaserede undersøgelser af virksomheders sociale kapital og APV. Hans mangeårige praktiske erfaring giver sikkerhed og kvalitet i målingen. Jeg samarbejder derfor med Morten, når en virksomhed ønsker at gennemføre en APV-, trivsels- eller social kapital måling.

Læs mere på argasurvey.dk

Jeg samarbejder med og har kontorfællesskab med Marianne Bigum fra Bigum Consult – din fundraisingspecialist. Marianne Bigum er specialist i at rejse midler fra de private danske fonde, men rådgiver også bredt om udvikling og finansiering af gode ideer og projekter også fra offentlige puljer, crowdfunding m.m. Hun udbyder også kurser om fundraising.

Læs mere på BigumConsult.dk 

Når opgaven fordrer en stærk grafisk facilitering, der fastholder pointer og beslutninger i et visuelt referat (fx i en 1 x 2 meters tegning), samarbejder jeg med Ia Brix Ohmann, Overlap.dk. Jeg samarbejder også med Ia om opgaver inden for samskabelse, borgerinvolvering, social innovation og frivillighed. Fx gennemfører vi sammen kurserne ”Skab resultater med samskabelse” og ”Få metoder til brugerinvolvering og borgerinddragelse”

Læs mere på overlap.dk

Jeg samarbejder med og har kontorfællesskab med Malene Palmgren, Palmgren Marketing. Udover at Malene har lavet min hjemmeside, lavet det grafiske arbejde på en del af mine redskaber mv. arbejder jeg også sammen med Malene, når mine kunder fx skal have deres forretningsplan og brand omsat til markedsføringsaktiviteter.

Læs mere på palmgrenmarketing.dk/

 DialogKortene 
Internt Samarbejde som gave

Dialogkortene gør det nemt og trygt for dig at facilitere en dialog om, hvordan I kan styrke jeres interne samarbejde.

Samtidig tilmelder du dig mit nyhedsbrev INSPIRATOR, hvor du får inspiration og redskaber til at arbejde med HR, organisationsudvikling og social kapital.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet accepterer du samtidig vores persondatapolitik