Samarbejdspartnere

Troels Bom, læringskonsulent i Troels Bom ApS, har især fokus på at skabe effektive undervisningsprocesser og afholder bl.a. interne underviserkurser. Jeg samarbejder fx med Troels om processer, hvor opgaven er at styrke læringskulturen og transfer af læring fra kursus til praksis.

Læs mere på troelsbom.dk

Grethe Stigsgaard, der har mange års erfaring med ledelse og udviklingsprocesser, er en værdifuld samarbejds- og sparringspartner i forbindelse med ledelsesudvikling og action learning. Grethe har bidraget til udvikling af Hallundbæk Consults koncepter og redskaber, fx KerneSpillet og DialogKort.

Når opgaven fordrer en stærk grafisk facilitering, der fastholder pointer og beslutninger i et visuelt referat (fx i en 1 x 2 meters tegning), samarbejder jeg med Ia Brix Ohmann, Overlap.dk. Jeg samarbejder også med Ia om opgaver inden for samskabelse, borgerinvolvering, social innovation og frivillighed. Fx gennemfører vi sammen kurserne ”Skab resultater med samskabelse” og ”Få metoder til brugerinvolvering og borgerinddragelse”

Læs mere på overlap.dk

Helle Rosendal-Andersen, Attenzion Leadership, har stor erfaring med karriererådgivning samt udvikling af ledere og teams, og har en master i organisaionspsykologi (MPO). Jeg samarbejder med Helle om opgaver i relation til karrierecoaching/-rådgivning, ledersparring og teamudvikling.

Læs mere på https://attenzion.com/

Morten Birk Olsen, ARGA survey, er specialist i spørgeskemabaserede undersøgelser af virksomheders sociale kapital og APV. Hans mangeårige praktiske erfaring giver sikkerhed og kvalitet i målingen. Jeg samarbejder derfor med Morten, når en virksomhed ønsker at gennemføre en APV-, trivsels- eller social kapital-måling.

Læs mere på argasurvey.dk

Jeg samarbejder med og har kontorfællesskab med Marianne Bigum fra Bigum Consult – din fundraisingspecialist. Marianne Bigum er specialist i at rejse midler fra de private danske fonde, men rådgiver også bredt om udvikling og finansiering af gode ideer og projekter, også fra offentlige puljer, crowdfunding m.m. Hun udbyder også kurser om fundraising.

Læs mere på BigumConsult.dk 

Jeg samarbejder med og har kontorfællesskab med Malene Palmgren, Palmgren Marketing. Malene har lavet min hjemmeside, det grafiske arbejde på en del af mine redskaber, og jeg  arbejder også sammen med Malene, når mine kunder fx skal have deres forretningsplan og brand omsat til markedsføringsaktiviteter.

Læs mere på palmgrenmarketing.dk/

 DialogKortene 
Internt Samarbejde som gave

Dialogkortene gør det nemt og trygt for dig at facilitere en dialog om, hvordan I kan styrke jeres interne samarbejde.

Samtidig tilmelder du dig mit nyhedsbrev INSPIRATOR, hvor du får inspiration og redskaber til at arbejde med HR, organisationsudvikling og social kapital.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet accepterer du samtidig vores persondatapolitik