Med en uforpligtende samtale afklarer vi dine spørgsmål

En afklarende uforpligtende samtale giver dig:

  • Et overblik over, hvad du har brug for, hvis du vil styrke dine ledelseskompetence, din organisation eller trivslen, relationerne og samarbejdet i dit team/organisation.
  • En samtale i ro og mag, hvor vi har tid til at se på dine specifikke udfordringer, hvordan du kan komme videre og hvor jeg deler mine erfaringer.
  • Min ærlige vurdering af, hvordan jeg kan hjælpe dig og/eller dit team. Og, om du og jeg er det rigtige match.

Samtalen er gratis og hel uforpligtende.

Hvorfor booke en samtale med mig?

Du ved, at det er nødvendigt at skabe forandringer. Under samtalen vil vi sammen indkredse dine specifikke udforinger og hvilken støtte, der bedst kan hjælpe dig, dine medarbejdere og forretningen.

Hvis du ikke ønsker at stå alene med med opgaven, kan du vælge at

  1. få en ledermentor, der giver dig sparring på din ledelsespraksis, og som støtter dig med viden og redskaber målrettet dine specifikke udfordringer
  2. få professionel støtte til at facilitere en proces i din afdeling eller virksomhed fx i form af workshops, seminarier og teamcoaching. Emner kan fx være trivsel, social kapital, samarbejdskulturen, kerneopgaven eller organisationsudvikling
  3. få den ekstra støtte og fremdrift, det giver at kombinere 1 og 2, dvs. både at få hjælp til udviklingen af din egen ledelsespraksis og hjælp til processen i gruppen

Samtalen er min garanti til dig om, at hvis vi to indgår i et samarbejde, så ved vi begge to, at vi er det rigtige match. Du kan læse mere om min ledersparring her, og om hvordan jeg kan støtte processen i din gruppe her.

Hvordan foregår det?

  1. Klik på knappen og book den tid, der passer dig bedst.
  2. Du en bekræftelsesmail, hvor jeg stiller dig 2 enkle spørgsmål, så vi sikre at du får mest muligt ud af den tid, vi har sammen.
  3. Svar på spørgsmålene og send dem til mig inden vi tales ved.
  4. På selve dagen ringer jeg dig op.

Og husk, vores samtale er gratis og 100% uforpligtende. Det er helt op til dig, om du har lyst til at arbejde videre med mig bagefter.

Jeg er der for dig

Uanset om jeg er din personlige ledermentor eller har rollen som facilitator for en proces i din afdeling, vil du altid opleve, at jeg støtter dig (og dine medarbejdere/ledere) med omsorgsfuld nysgerrighed, fokus, hands-on værktøjer og de ”kærlige spark”, som skaber resultater.

Læs mere om mine kompetencer og erfaringer – klik her.

Herunder kan du læse udtalelser fra ledere, som jeg har hjulpet videre.

“Uden Jeanette var jeg ikke kommet så langt”

Man kan regne med Jeanette – hun er og kan noget helt særligt. Som afdelings- og personaleansvarlig har jeg over en længere periode benyttet mig af Jeanette som coach.

Min oplevelse kan udtrykkes ganske enkelt: Uden Jeanette var jeg ikke kommet så langt, hverken med min egen udvikling eller med afdelingernes.

Når udfordringer og vanskelige beslutninger står i kø, og tankerne kører i hovedet, forestiller jeg mig, hvad Jeanette ville sige og gøre i situationen – og det har hjulpet mig godt videre.

Jeanette Breiling,
Afdelingssygeplejerske, Rosenhaven, Ballerup Kommune

“Unik evne til at komme ind til problemstillingens kerne”

Jeanette giver sparring, har hun en unik evne til at sætte personen i centrum, til at komme ind til problemstillingens kerne og sætte sig ind i ”fremmede” fagområder – det gør bare, at man kommer et spadestik dybere.

Takket være Jeanettes unikke evne til at lave et helikopterview, og hendes evne til at spørge ind til udfordringen, blev jeg skarpere på min virksomheds DNA og ydelser, og jeg fik løftet min formidling til næste niveau.

Marianne Sommer Bielefeldt,
CTA & Medical Advisor, Medical Consult

“Kærlige spark i røven”

En kæmpe tak for al din støtte, opbakning, opmuntring og ikke mindst kærlige spark i røven. Vi er dybt taknemlige for at have fået dig som vores sparringspartner og mentor.

Helle Birke-Nielsen,
Leder Pilates Solrød