Få hjælp til jeres HR af en ekstern og erfaren HR-chef

Mange små og mellemstore virksomheder står i et vadested: de har brug for en professionel, målrettet og strategisk HR-indsats, men har ikke brug for en højt kvalificeret HR-chef på fuld tid.

Jeg, Jeanette Hallundbæk tilbyder virksomheder, at de på konsulentbasis kan bruge mig som deres erfarne og kompetente HR-chef,  og dermed få styrket udviklingen af organisationen, lederne og medarbejderne.

 

Brug for HR-støtte?

Da du valgte at blive selvstændig eller søgte jobbet som direktør eller leder var sikkert ikke fordi du brændte for HR, personaleledelse, rekruttering, organisationsudvikling, kompetenceudvikling og medarbejdertrivsel. Jo, du ved godt det er vigtigt, men det er ikke din spidskompetence, og du har svært ved at finde tiden.

Mange små og mellemstore virksomheder er usikre på, hvordan de håndterer HR-udfordringerne. Nogle af de spørgsmål, som mange virksomhedsejere og direktører stiller er

 • Hvordan gearer vi virksomheden til fremtiden – til vækst, konsolidering eller reduktion?
 • Hvordan leverer vi kerneydelserne endnu bedre?
 • Hvordan laver vi en strategi – og hvordan får vi den forankret i virksomheden?
 • Hvordan kompetenceudvikler vi vores medarbejdere?
 • Hvordan bliver vores  organisation mere effektiv?
 • Hvordan rekrutterer vi de rigtige medarbejdere?
 • Hvordan laver vi en APV – og hvordan får vi fulgt op på den?
 • Hvordan får vi nedbragt sygefraværet?
 • Hvordan får vi gjort lederne endnu bedre til at motivere og udvikle medarbejderne?
 • Hvad gør vi, når en medarbejder er ved at gå ned med stress?
 • Hvordan giver vi medarbejderne feedback på deres performance?
 • Hvordan laver vi en god forandringsproces?

Hvis du kan genkende en eller flere af disse udfordringer, men ikke har kompetencerne i virksomheden, vil det give en stor værdi – også på bundlinjen – at få professionel HR-støtte. En nem og billig løsning er at få hjælp af en ekstern, erfaren HR-specialist. 

Klik her og læs mere om, hvad en ekstern HR-specialist eller HR-chef kan hjælpe dig med. 

Hvad er virksomhedens udbytte?

At leje en professionel og erfaren HR-chef vil give virksomheden en bedre bundline. En strategisk og målrettet indsats giver nemlig

 • en organisation, der er tunet i forhold til strategi, innovation og udfordringer fx vækst
 • bedre performance og resultater
 • mindre sygefravær og personaleflow
 • bedre rekruttering
 • mere kompetente og engagerede medarbejdere

At leje en HR-chef betyder, at du som leder bliver aflastet for en række strategiske og operative HR-opgaver og derved får mere tid til fx udvikling og salg.

Skræddersyet aftale

Konsulentydelsen “Lej en HR-chef” vil altid blive skræddersyet til din virksomheds situation og behov. 

Honoraret kan enten aftales som et fast månedligt timeantal eller købes som et klippekort med fx 20 timer. En interrim ansættelse kan også være en mulighed.

 

Stor praktisk erfaring med HR

Jeg, Jeanette Hallundbæk har siden 2013 drevet HR-konsulentvirksomheden Hallundbæk Consult. Jeg har kontor på ErhversCentret i Greve, hvilket betyder, at jeg har en del kunder fra lokalområdet og hovedstadsområdet.

Tidligere har jeg arbejdet med HR og organisationsudvikling  hos eksempelvis TIP Trailer Service, ATP og Ældre Sagen, hvor jeg har arbejdet som HR-manager, HR-parter og HR-chef.

Jeg har flere gange bygget HR op fra bunden og fået etableret en professionel HR-støtte med støtte og tryghed til ledere og medarbejdere og med strømlinede HR-processer. Jeg har således arbejdet med hele HR-palenten fra A til Z og vil derfor sikkert kunne  hjælpe dig med at få jeres HR-udfordringer

Med i min baggage har jeg også en uddannelse som Mag.art i antropologi fra Århus Universitet, har en master i organisationspsykologi (MPO) fra Roskilde Universitet samt flere HA-, HD- og diplomfag inden for HR, organisationsudvikling  og strategisk ledelse.

Skal vi mødes?

Du er meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 23 64 45 69 og høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med din HR-udfordringer.

Jeg kommer også meget gerne forbi til et møde, hvor jeg kan fortælle mere om min baggrund, og hvor vi kan indkredse dit behov og hvordan jeg kan hjælpe dig. 

Hvad siger kunderne om min HR-ekspertise

Jeg har brugt Jeanette fra Hallundbæk Consult som mentor og til HR-sparring. Jeanettes skarpe fokus på, at HR-indsatserne skal understøtte strategi, vision og kerneopgaven, har haft afgørende betydning for, at vi har udviklet os fra en personaleadministration til at arbejde strategisk og forretningsorienteret med HR.

Samtidig er det meget værdifuldt, at kunne trække på Jeanettes store HR-erfaring og mange værktøjer. Det har sparret masser af tid, og givet mig et kompetenceløft.

Jeanette er en meget kompetent og empatisk sparringspartner, som ydermere er rigtig god til at skabe et rum, hvor alle emner kan vendes fortroligt. Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb med Jeanette.

Pernille Wettergren HR-chef, Væksthus Hovedstadsregionen

Vi skal vækste med 50 % de næste 3 år og har derfor brug for støtte til HR, rekruttering og organisations- og ledelsesudvikling. Som vores eksterne HR-chef hjælper Jeanette os sikkert og trygt gennem denne proces.

Anders Oure Operation Manager, KPS Rinas

 DialogKortene 
Internt Samarbejde som gave

Dialogkortene gør det nemt og trygt for dig at facilitere en dialog om, hvordan I kan styrke jeres interne samarbejde.

Samtidig tilmelder du dig mit nyhedsbrev INSPIRATOR, hvor du får inspiration og redskaber til at arbejde med HR, organisationsudvikling og social kapital.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet accepterer du samtidig vores persondatapolitik