Seminar: Sæt kerneopgaven i spil på en værdifuld og sjov måde

“Sæt kerneopgaven i spil” er et seminar er for virksomheder, afdelinger og teams , der ønsker at

 • løse kerneopgaven endnu bedre
 • styrke samarbejdskulturen og den fælles, tværgående forståelse af opgaveløsningen
 • en sjov og anderledes dag, der løfter jeres arbejdsglæde

Få de gode dialoger, som rykker kerneopgaven

På seminariet “Sæt kerneopgaven i spil” får I de gode dialoger om jeres kerneopgave, hvordan I samarbejder om den og hvad I kan forbedre.

Jeres viden og erfaringer bliver undervejs sat max i spil, når I helt konkret forholder jer til styrkerne og udfordringerne i jeres organisation – til jeres kerneopgave og samarbejdskultur, og hvad det betyder i forhold til kultur, service, kvalitet, kommunikation, kompetencer mv.

I kan være sikker på at I ikke blot bliver udfordret og får nye perspektiver og ny viden om jeres dagligdag, men også har fået identificeret hvordan I kan gøre det endnu bedre. Vi afslutter nemlig dagen med at udarbejde konkret handleplan, som sikrer at I får alle guldkornene med hjem og har en plan for det videre arbejde.

ledersparring atp
ledersparring siemens
fujitsu ledersparring

I spiller jer gennem dialogen – og har det sjovt

Seminariet er bygget op omkring brætspillet KerneSpillet, der bygger på genkendelige elementer fra klassiske brætspil som fx Trivial Pursuit og Ludo. Fordelen ved at bruge spillet er, at det skaber en involverede, tryg og anderledes ramme, som får alle med og som skaber nysgerrighed, engagement og god stemning.

I får således en dag, hvor I gennem en struktureret dialog kommer hel tæt på jeres kerneopgave og samarbejde og hvor I kan være sikker på, at der er masser af grin, energi og godt humør.

Hvad får I med hjem efter et seminar om kerneopgaven?

I har

 • en mere klar retning og en større fælles forståelse af kerneopgaven
 • styrket jeres følelse af at være ét team
 • en stærkere forståelse af hvordan I hver især bidrager til kerneopgaven og samarbejdet
 • identificeret masser af ideer til, hvordan I forbedrer jeres opgaveløsning og samarbejde
 • udarbejdet en konkret handlingsplan I efterfølgende nemt kan arbejde videre med
 • haft nogle sjove og energifyldte timer, som også bidrager til arbejdsglæden efterfølgende

″KerneSpillet giver tid og ro til fordybelse på en intens, hyggelig og legende måde.

Spillet giver en ramme, som sikrer at dialogen om kerneopgaven bliver konkret og kommer rundt om nogle meget vigtige temaer og at alle bliver involveret i dialogen. KerneSpillet giver et smittende engagement med latter, gode refleksioner og ideer.

Jeg var især meget glad for Jeanettes meget strukturerede tilgang og hendes evne til at bruge redskaber, der skaber involvering og refleksion – og det selv om vi var 70 mennesker.”

  Lars-Bo Johansen, Chef for Teknik og Miljø, Varde Kommune

Et seminar om kerneopgaven giver værdi for de fleste

”Sæt kerneopgaven i spil” er (i forskellige versioner) afholdt i både offentlige som private virksomheder.

Seminariet giver værdi uanset om I er et forsikringsselskab, en detailvirksomhed, en IT-virksomhed, et bibliotek, et køkken, et plejehjem eller noget helt andet. Og I kan være hel sikre på at dagens designes således at den passer til jeres organisation.

Workshoppen kan afholdes for grupper mellem 10 og 100 personer.

Seminariet kan fx bruges til

 • Teambuilding
 • Afdelingsdag
 • Company day
 • Seminar for SU og MED
 • Kick off
 • Sommerseminar
 • Julefrokost

Seminariet/workshoppen kan også bruges i forbindelse med projekter, hvor I har fokus på den attraktive arbejdsplads, kulturen, intern kommunikation, videndeling, læring mv.

KerneSpillet fungerede som et vigtigt redskab

“ Vi har med stor succes brugt KerneSpillet på vores årlige lederseminar, hvor det fungerede som et vigtigt redskab til at få en fælles forståelse af kerneopgaven.

Efter afprøvning af spillet har HR sammen med lederne fået et godt fundament til at facilitere en lignende proces i de enkelte afdelinger.

For os I Carl Ras er det nemlig vigtigt, at der er en fælles forståelse af kerneopgaven, og at den er integreret i den daglige opgaveløsning og prioritering – og det kan KerneSpillet i høj grad bidrage til.”

Anja Reventlov Ginge, HR-partner,
Carl Ras A/S

Mere en 25 års erfaring

Mit navn er Jeanette Hallundbæk og jeg arbejder som organisationskonsulent i Hallundbæk Consult ApS. Jeg har mere en 25 års erfaring med organisationsudvikling, forandringsprocesser, teamudvikling og udvikling af forskellige virksomhedsspil og andre faciliteringsredskaber.

Jeg har faciliteret utallige processer i såvel store som små private og offentlige virksomheder og har derfor stor erfaring, som sikrer at I får en sjov og værdifuld workshop, der gør en forskel.

Med i rygsækken har jeg bl.a. en uddannelse som antropolog, en master i organisationspsykologi og joberfaring som HR-chef og HR-manager.

Varighed og sted

Seminariet kan holdes på en halv dag, men kan med fordel udvides til en hel dag, hvis I også ønsker at få formuleret jeres kerneopgave eller komme mere i dybden med jeres samarbejdskultur, kan workshoppen udvides.

Seminariet med KerneSpillet kan afvikles i hele landet.

Sådan arbejder jeg

 1. Vi holder et uforpligtende formøde (typisk hos jer), hvor I fortæller om jeres ønsker og behov og hvor jeg fortæller om mine erfaringer og hvordan jeg arbejder. Jeg tager også KerneSpillet med, så I kan få en fornemmelse af spillet og hvordan det vil bidrage til en rigtig god dag.
 2. Med afsæt i formødet sender jeg et tilbud med et forslag til program mv. Når I har haft lejlighed til at kigge det igennem tager vi et online møde, hvor vi sammen retter det sidste til.
 3. Et par dage før seminariet holder vi et kort møde for at få de sidste praktiske detaljer på plads.
 4. Afholdelse af seminar, hvor jeg faciliterer og evt. har et oplæg om kerneopgaven og/eller samarbejder
 5. Opfølgningsmøde, hvor vi samler op på processen, sammen skaber læring og hvor I får nogle gode fif til det videre arbejde.

Lyst til at komme i gang?

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil blive klogere på, om workshoppen er noget for jer, er du meget velkommen til at booke et uforpligtende online møde med mig eller give mig et kald på tlf. 23 64 45 69. Du er også velkommen til at sende mig en besked.

“KerneSpillet er en god måde at få alle medarbejderne med i dialogen om kerneopgaven på; og få den gjort meningsfuld.

Medarbejderne følte sig hørt og kom med nogle rigtig gode forslag til forbedring af vores arbejdsgange.

De fik også italesat den enkeltes ansvar og rolle på en rigtig god måde fx i forhold til koordineringen af opgaverne.”

Lise Teller, Køkkenchef,

Ballerup Kommune

Seminar om kerneopgaven og samarbejde
Seminar om kerneopgaven og samarbejde 2

“ Det er simpelthen så befriende, at ”kedelige” emner kan diskuteres på en så underholdende måde [med KerneSpillet] – tiden fløj bare afsted.

Vi fik både talt om det, som frustrerer i hverdagen, og om at vi skal være bedre til at anerkende hinanden.

Louise B. Larsen og Kristina D. Israelsen,
Medarbejdere, Ballerup Kommune