Redskabskassen: Webshop til online bestilling af faciliteringsredskaber til at fremme dialogen i jeres organisation

KerneSpillet hjælper jer til at blive skarpere på kerneopgaven, så I kan udnytte jeres ressourcer bedre og få bedre trivsel

Med KerneSpillet får du et redskab til selv at facilitere dialogen om kerneopgaven. Spillet bidrager til, at I bliver skarpere på kerneopgaven, udnytter jeres ressourcer bedre og får en bedre trivsel. De ideer til forbedringer, I får samlet undervejs, bliver til sidst prioriteret og omsat til en handleplan.

KerneSpillet er en sjov og anderledes måde at vende problemstillinger og muligheder i forbindelse med din organisations kerneopgave. Det er bygget på genkendelige elementer fra klassiske brætspil som fx Trivial Pursuit og Ludo, så alle kan være med – læs meget mere om spillet her.

Hvad siger brugerne?

Anja Reventlov Ginge, HR-partner hos Carl Ras A/S fortæller bl.a.:

Vi har med stor succes brugt KerneSpillet på vores årlige lederseminar, hvor det fungerede som et vigtigt redskab til at få en fælles forståelse af kerneopgaven. 

 DialogKortene 
Internt Samarbejde som gave

Dialogkortene gør det nemt og trygt for dig at facilitere en dialog om, hvordan I kan styrke jeres interne samarbejde.

Samtidig tilmelder du dig mit nyhedsbrev INSPIRATOR, hvor du får inspiration og redskaber til at arbejde med HR, organisationsudvikling og social kapital.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet accepterer du samtidig vores persondatapolitik