Blive en bedre leder

Få individuel ledersparring og redskaber af en erfaren ledermentor

Føler du dig nogle gange magtesløs og alene som leder? Skal det svære og komplekse gøre mere overskueligt og håndterbart? Søger du redskaber til at skabe forandringer, bedre trivsel og samarbejde eller til etablering af et stærkere forretningsfundament?

Er en ledermentor noget for mig?

Du har sikkert hørt om andre ledere, som med succes har fået ledersparring på deres specifikke udfordringer.

Måske har du selv mærket den tryghed og de nye handlemuligheder, det giver at få ledersparring – have en erfaren ledermentor, der har ledererfaring og masser af nemme, brugbare redskaber, og som giver dig det ’kærlige spark’, der gør, at du bliver en endnu bedre leder. 

Måske er det nu, du har brug for den ekstra støtte, en ledermentor kan give dig.

“Alle bør have en Jeanette “

Virksomhedsejer Helle Birke-Nielsen og Sheila Hansen fra MavenOgMig i Solrød.

Uanset om du er ny leder eller leder med mange års erfaring, kan du sikkert genkende nogle af disse tanker og følelser:

Mistet overblik

Jeg oplever, at det er svært at følge med, at tingene bliver både større og mere komplekse. Jeg har mistet overblikket og er ikke skarp på mine prioriteringer – der er alt for mange opgaver på mit bord. Jeg er bange for at gå ned med stress

Konflikter

Samarbejdskulturen i min afdeling er ikke god nok. Der er for meget brok, for mange konflikter og for meget silotænkning. Og så mangler der psykologisk tryghed i gruppen. Jeg kan mærke, at den dårlige stemning både går ud over vores produktivitet og arbejdsglæde.

Dårlige rating

Jeg har fået en dårlig rating på vores medarbejderundersøgelsen, og det er jeg rigtig ked af. Mine medarbejdere synes ikke, at jeg er god til at lytte, uddelegere og tage hånd om konflikterne. Sygefraværet og stressniveauet er alt for højt, og jeg er bange for, at nogle af nøglemedarbejderne er på vej væk.

Uklar kerneopgave

Der har været rigtig mange ændringer den seneste tid, hvilket gør at afdelingens ressourcer ikke bruges godt nok. Måske skal vi have justeret vores strategi. Måske er kerneopgaven uklar for medarbejderne. Måske skal jeg lave en organisationsændring.

Ledelse er svært

Jeg er i bund og grund specialist, så det med ledelse og relationer falder mig rigtig svært. Noget af det, jeg er rigtig usikker på, er, hvordan jeg fortæller en medarbejder, at han sjusker og har for meget fravær.  Jeg ved hellere ikke, hvordan jeg skal hjælpe en stresset medarbejder eller gøre, når der er konflikter i gruppen.

Gør du, som du plejer?

Den nemme løsning er selvfølgelig at gøre, som du plejer. Eller at stikke hoved ned i sandet som strudsen og håbe på, det snart går over. Men det ved vi jo begge to, at det ikke gør.

Du har sikkert allerede talt med en god lederkollega og din partner, som fortæller, at de godt kan forstå din udfordring. Men du står sikkert tilbage med en følelse af, at snakken ikke har givet dig de redskaber og løsninger, du har brug for.

Individuel ledersparring er en sikker og tryg genvej til at lykkes som leder

Med mit ledermentorforløb får du ledersparring, der er skræddersyet og målrettet dit specifikke behov. Fokus er på dig. På hvordan du skaber de forandringer, der giver de bedste resultater, bedre samarbejde og højere trivsel til glæde for dig selv, dine medarbejdere og din forretning. Du får en sikker og tryg genvej til at blive en endnu bedre leder.

LederMentor forløbet giver dig

 • en opdateret ledelsesværktøjskasse målrettet dit specifikke behov
 • en skarpere prioritering af din tid og opgaver
 • et overblik og en struktur, så du bedre kan agere i en kompleks og foranderlig hverdag
 • en køreplan for udviklingen og ressourcerne i afdelingen
 • en større ro, autoritet og sikkerhed i dit lederskab og lederrolle
 • handlekraft til at eksekvere
 • en større arbejdsglæde og overskud i din hverdag
 • en større bevidsthed om dine styrker og udfordringer som leder

Det siger lederne

Uden Jeanette var jeg ikke kommet så langt

Man kan regne med Jeanette – hun er og kan noget helt særligt. Som afdelings- og personaleansvarlig har jeg over en længere periode benyttet mig af Jeanette som coach.

Min oplevelse kan udtrykkes ganske enkelt: Uden Jeanette var jeg ikke kommet så langt, hverken med min egen udvikling eller med afdelingernes.

Når udfordringer og vanskelige beslutninger står i kø, og tankerne kører i hovedet, forestiller jeg mig, hvad Jeanette ville sige og gøre i situationen – og det har hjulpet mig godt videre.

Jeanette Breiling,
Afdelingssygeplejerske, Rosenhaven, Ballerup Kommune

Unik evne til at komme ind til problemstillingens kerne

Når Jeanette giver sparring, har hun en unik evne til at sætte personen i centrum, til at komme ind til problemstillingens kerne og sætte sig ind i ”fremmede” fagområder – det gør bare, at man kommer et spadestik dybere.

Takket være Jeanettes unikke evne til at lave et helikopterview, og hendes evne til at spørge ind til udfordringen, blev jeg skarpere på min virksomheds DNA og ydelser, og jeg fik løftet min formidling til næste niveau.

Marianne Sommer Bielefeldt,
CTA & Medical Advisor, Medical Consult

Jeanette har lært mig at være leder

Jeg kan godt sige, at Jeanette har lært mig at være leder – en rolle, det ikke lå i kortene, at jeg skulle påtage mig. Men med Jeanette som min ledermentor er jeg modnet som leder, og jeg har lært mig at tage lederrollen på mig – og alle de opgaver, det indebærer.

Jeanette har givet mig den viden, de råd og den vejledning, der skulle til, for at blive sådan en leder, som jeg gerne vil være. Hun har megen erfaring, deler den gerne og er målrettet og god til at udfordre mig.

At have Jeanette som ledermentor giver sikkerhed, ro i maven og udvikling af kompetencerne.

Anders Oure, Operations Manager, KPS Rinas Development/Kranendonk

Få ro i maven og overblik med ledersparring

Forstil dig, hvordan det vil føles at have en klar plan og ro i maven, når du tager en svær samtale eller skal holde et afdelingsmøde om brokkekulturen – at du præcis ved, hvordan det skal gøres. Forestil dig at du har fået overblik over dine opgaver og fået prioriteret de vigtigste. Og forestil dig, at du har en strategi for udviklingen af og forretningen og allerede er godt i gang med implementeringen.

Sådan kan sagtens blive for dig, hvis du vælger at få ledersparring på et af mine mentorforløb. Men først vil jeg lige fortælle dig lidt om, hvad du får med mig som din personlige ledermentor.

Du får

·        en fortrolig sparringspartner, du kan vende dine frustrationer og de svære beslutninger med – du slipper for at lade som om alt er perfekt

·        en rådgiver, som kan hjælpe dig med at gøre det det svære og komplekse både overskueligt og håndterbart. En rådgiver, der selv har været leder og som har en unik kombination af viden inden for forretningsudvikling, forandringsledelse, organisationspsykologi og arbejdskultur

·        en erfaren coach, der stiller dig de spørgsmål, som skaber nye refleksioner, større selvindsigt, nye perspektiver og bedre løsninger og som kan fungere som et eksternt fremmed øje

·        adgang til min unikke redskabskasse – til lige præcis de redskaber og skabeloner, der hjælper dig i mål med dine udfordringer Jeg er ikke nærig med at dele ud af min viden og mine redskaber – og bliv ikke overrasket, hvis jeg pludselig laver et nyt redskab målrettet dit behov

·        en visuel facilitator, der under møderne løbene tegner og noterer pointer, refleksioner, to-to’s mv. på vore fælles skrive-dug

·        en personlig wingwoman, du kan læne dig op ad, og som giver dig den hudløse ærlighed, de ”kærlige spark” og den struktur, der sikrer, at du når i mål.

Book et uforpligtende møde med mig, så vi sammen kan undersøge, hvordan jeg eventuelt kan hjælpe dig med at komme videre som leder

Hvad kræver det af dig?

Nu tænker du sikkert, at det vil kræve rigtig meget af dig at indgå i et mentorforløb. Det er også rigtig. Men det er også vigtigt at huske, at et mentorforløb ikke er ekstra arbejde – det er ekstra støtte til det arbejde, du alligevel skal lave. Ja, faktisk kan man sige, at du får et ekstra hoved til at løse en række af dine opgaver. Og mon ikke, at du også vil opleve mindre tankemylder, mere ro og en bedre nattesøvn.

Men ja, et mentorforløb kræver også, at du investerer tid og dig selv.
Du skal

·        ikke blot sætte tid af til vores møder; du skal også bruge tid på at arbejde med de hjemmeopgaver, vi sammen beslutter – hjemmeopgaver der typisk allerede står på din to-do-list

·        afprøve din nye viden og redskaber i din ledelsespraksis fx på møder med dine medarbejdere

·        være parat til at reflektere og arbejde med dig selv og dit lederskab

·        før hvert møde, udarbejde en dagsorden

Her er hvad MentorPakkerne består af

LederMentor Guldpakken

LederMentor Guldpakken er for dig, der er SÅ klar til at løfte dit lederskab og din organisation til næste niveau de næste 6 – 9 måneder. Du vil skabe FORANDRINGER, der giver en bedre bundlinje, et bedre samarbejde og større trivsel – både for dig selv, dine medarbejdere og for forretningen. Og du vil have forandringerne implementeret og FORANKRET i jeres processer. Dine medarbejdere skal mærke, at du er blevet en bedre og skarpere leder – at du på udvalgte områder har ændret adfærd og ledelsesstil.

Du er så klar til at sætte fuld skrue på din udvikling og sikre dig solide resultater, som holder på den lange bane.

I pakken får du

ü  Et startmøde, hvor din chef også deltager.

ü  1 x 3 timers opstartsworkshop, hvor vi med afsæt i samtalen med din chef, persontest og en organisationsanalyse udarbejder en udviklingsplan

ü  En personlig udviklingsplan

ü  En persontest inkl. en rapport med dine resultater

ü  2 x 3 timers fokusworkshop om fx trivsel, strategi eller/og konflikthåndtering (kan evt. konverteres til mentormøder)

ü  3 timers Fluen-på-væggen-observationer med feedback og læringsrefleksioner

ü  4 x 1,5 times mentormøder

ü  Konkrete redskaber, du nemt kan brug i din praksis

ü  En hotline, hvor du altid kan kontakte mig for et hurtigt råd

ü  Et afslutningsmøde, hvor vi sammen med din chef laver en status over din udvikling

ü  Bonus 1: En opfølgningssamtale efter 3 måneder.

ü  Bonus 2: Hallundbæk Consult’s LederRedskabsKit (indeholder 8 sæt DialogKort, 1 sæt Feedbackkort, 1 sæt RolleKort, 1 sæt Frokostmøde-kort, whiteboard-rulle, tusch, minutur mv.) – værdi 3.000 kr.

LederMentor SølvPakken

LederMentor Sølvpakken for dig, der har brug for at booste dit lederskab de næste 3-4 måneder. Det kan være fordi du har en konkret udfordring meden organisationsændring, en strategiproces eller fordi samarbejdet mellem dig og dit team skal forbedres. Det kan også være at du er ny leder og derfor har brug for at komme godt fra start. SølvPakken giver dig et solidt fundament til at komme godt videre.

I pakken får du

 • 1 x 3 timers opstartsworkshop,
 • 4 x 1,5 times mentormøder
 • Konkrete redskaber, du nemt kan brug i din praksis
 • En hotline, hvor du kan kontakte mig for et hurtigt råd
 • Bonus 1: En opfølgningssamtale efter 3 måneder.

LederMentor BronzePakken

Ad hoc pakken er for dig, der har brug for ledersparring i forhold til akut problemstilling. Det kan fx være en svær samtale med en medarbejder eller med bestyrelsen. Du booker mig, når du har behovet

I pakken får du

ü  1 x 3 timers sparringsmøder

ü  Konkrete redskaber, du nemt kan brug i din praksis

Hvilken MentorPakke er den rette for dig?

Det finder vi ud af sammen i den gratis afklarende samtale med mig. I en samtale på 30 minutter tager vi en snak om dine udfordringer – og hvad du har brug for hjælp til. Jeg giver dig et bud på, hvor jeg ville sætte ind, hvis jeg var dig. Og så finder vi ud af, om du og jeg er et godt match. Tillid og god kemi mellem os er nemlig afgørende for et succesfuld mentorforløb.

Min 100 % tilfredshedsgaranti

Der er ingen grund til at gå rundt om den varme grød her. For at vi kan lykkes i arbejdet med at styrke dit lederskab, er det nemlig afgørende, at du har en klar fornemmelse af, at jeg kan hjælpe dig, og at der er psykologisk tryghed i vores relation. Så hvis du efter vores første session alligevel vurderer, at vi ikke er et rigtigt match, kan du uden problemer opsige vores Mentoraftale. Du skal blot betale honoraret for den første session.

Jeg er nu sikker på, at det ikke bliver tilfældet. Jeg har nemlig årene hjulpet utallige ledere og endnu aldrig mødt en, som ikke har været glad for min hjælp. For nylig blev jeg endda kontaktet af én jeg ikke havde haft kontakt med i mere end 10 år. Hun havde brug for at fortælle mig at:

”Du er den primære grund til, at jeg er blevet en god leder. Du lærte mig betydningen af at få talt om det svære, at stille gode spørgsmål, at turde være i kaos og skabe en ’tilpas forstyrrelse. Tusind tak”.

 Ja, når man sådan bliver indhentet af fortiden, kan man kun være stolt.

Hvorfor kan jeg hjælpe dig?

Jeg byder ind med mere end 25 års erfaring med HR, ledelse og organisationsudvikling fra stillinger som HR-chef, HR-partner, karrierecoach og kompetencenterleder i bl.a. ATP, Ældre Sagen, DJØF og SKAT.

Jeg har siden 2013 arbejdet som selvstændig ledermentor og organisationskonsulent, og har her arbejdet med ledere i mange forskellige organisationstyper i både offentlige og privat virksomheder – alt fra direktører til hjemmeplejelederen, afdelingssygeplejersken, IT-chefen, ingeniøren, kiropraktoren, rektoren, HR-chefen og små selvstændige.

Som selvstændig organisationskonsulent og i mine tidligere jobs har jeg gennemført mere end 500 coaching- og ledersparringssessions. Hertil kommer, at jeg har gennemført utallige workshops og seminarer omhandlende forandringsledelse, samarbejdskultur, trivsel, strategi og forretningsudvikling.

Jeg er oprindelig uddannet antropolog og har efterfølgende taget en master i organisations­psykologi. Med i min rygsæk har jeg også række kompetencegivende fag i HR, strategisk ledelse, organisationsudvikling og er certificeret i en række person- og teamtest bl.a. Waves, Hogan, MBTI og TeamCulture.

Denne unikke baggrund gør, at du får en mentor der selv har været leder og en mentor, som har den teoretiske og praktiske værktøjskasse i orden i forhold til såvel de forretningsmæssige, kulturelle og organisationspsykologiske udfordringer du står overfor. Tilbagemeldingen er, at det netop er min evne til arbejde helheds- og redskabsorienteret, der gør forskellen.

Jeanette har en fantastisk evne til at få koblet vision, forretningsudvikling, organisationsudvikling og kultur, og få det hele tænkt sammen og integreret.

Pernille Wettergren, HR-chef, Væksthus Hovedstadsregionen

Det er guld værd ikke selv at skulle oversætte teorierne til redskaber. Jeg kan bare plukke i redskaberne – og jeg er i gang.

Trine Reckeweg Hansen, Pædagogisk leder, Ballerup Kommune

Du har sikkert en masse spørgsmål

Du har sikkert gjort dig en masse overvejelser omkring, hvordan du får den bedste ledersparring, og hvordan du finder det forløb og den mentor, der passer hel specifikt til dig og dit behov. Jeg har forhåbentlig allerede svaret på nogle af dine spørgsmål. Men du har sikkert flere, og det er helt naturligt.

Ikke mindst fordi det er afgørende, at du har tillid til din mentor – og at vi har en god professionel relation med en fortrolighed og tillid.

Jeg vil derfor foreslå at vi vi tager et uformelt møde, hvor du kan stille alle dine spørgsmål og hvor vi sammen kan undersøge hvordan jeg eventuel kan støtte dig i at blive en endnu bedre leder.

 DialogKortene 
Internt Samarbejde som gave

Dialogkortene gør det nemt og trygt for dig at facilitere en dialog om, hvordan I kan styrke jeres interne samarbejde.

Samtidig tilmelder du dig mit nyhedsbrev INSPIRATOR, hvor du får inspiration og redskaber til at arbejde med HR, organisationsudvikling og social kapital.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet accepterer du samtidig vores persondatapolitik