Coaching og ledersparring – individuelt udviklingsforløb for ledere

Er du kørt fast? Savner du sparring?

 • Savner du en fortrolig sparringspartner, du kan dele dine overvejelser, tanker og frustrationer med?
 • Jonglerer du med mange bolde og er du bange for at miste overblikket?
 • Oplever du en presset hverdag? At du bliver presset fra alle sider?
 • Overvejer du organisationsændring og har brug for professionel sparring og rådgivning?
 • Savner du redskaber til at håndtere konflikter og medarbejdere der ikke performer?

Mange direktører og ledere oplever en hverdag præget af stor kompleksitet som: høje faglige krav, relationsarbejde med stor organisatorisk tæft, kulturforståelse og stor arbejdsbyrde. Ofte vil rollen og opgaven være uafklaret, hvilket kræver at man kan agere i en kontekst med mange interesser og følelser.

Samtidig står man som leder helt alene med mange overvejelser og beslutninger – der er kun én selv til at træffe dem!

Få større sikkerhed og mere overskud med en dygtig coach og sparringspartner

Uanset om du er direktør eller leder, vil et individuelt udviklingsforløb, hvor du arbejder med dine specifikke udfordringer giver dig mere sikkerhed, større tryghed, bedre løsninger og mere overskud.

Individuelt og 100 % skræddersyet

Udviklingsforløbet bliver 100 % skræddersyet til dit behov og de udfordringer, du står med. Det gælder både varighed, indhold og metoder.

Nogle gange vil du opleve vi anvender forskellige coachingteknikker. Andre gange får du konkret sparring og redskaber, der kan hjælpe dig videre med din udfordring.

På udviklingsforløbet kan du fx arbejde med

 • At blive skarp på forretningen og kerneopgaven
 • At få prioriteret i opgaveporteføljen
 • At analysere organisationens styrker og udfordringer
 • At udvikle organisationen og implementere organisationsændringer og forandringer
 • At forstå og arbejde med dynamikkerne i organisationen og kulturen
 • At håndterer medarbejderkonflikter, dårlig performance mv.
 • At forstå og arbejde med egen rollen i den organisatoriske kontekst
 • At udvikle egen gennemslagskraft og personlig selvindsigt

Et individuel udviklingsforløb vil typisk have en varighed på 4-6 måneder med 4-8 møder af 2 timers varighed.

Få en erfaren coach og sparringspartner

Jeg, Jeanette Hallundbæk tilbyder coaching og sparring til direktører, virksomhedsejere og ledere, som har brug for at performe bedre og mere hensigtsmæssigt og få en større selvindsigt.

Jeg byder ind med mere end 20 års erfaring med HR, ledelse og organisaitonsudvikling fra stillinger som HR-partner, HR-chef, karrierecoach og kompetencenterleder i bl.a. ATP, Ældre Sagen, DJØF og SKAT.

Jeg har som selvstændig organisationskonsulent og i mine tidligere jobs gennemført mere end 500 coaching-sessions. Min coaching trækker på et psykodynamisk, systemisk og/eller kultur teoretisk tilgang, som jeg bl.a. har erhvervet via mine uddannelser som antropolog (mag.art.) og organisationspsykolog (MPO).

Denne baggrund betyder, at jeg både kan byde ind med “ren” coaching, med sparring på konkrete organisatoriske og personalemæssige udfordringer og med konkrete redskaber til håndtering af dine udfordringer.

Sådan kommer du i gang

Du er meget velkommen til at kontakte mig, så jeg kan fortælle dig om mine erfaringer som coach og sparringspartner og du kan høre mere om, hvad du kan kan få ud af et individuelt udviklingsforløb med coaching og ledersparring.

Få en halv times gratis mini-coaching

Hvis du gerne vil have en smagspøve på hvordan et udviklingsforløb kan styrke dig i dit lederjob, er du meget velkommen på mit kontor i Greve til en halv times mini-coaching.

Ring til mig på 23 64 45 eller send en mail, så finder vi en løsning.

Coaching og ledersparring – Hvad siger kunderne?

Jeg og mine ledere har haft et coachingforløb hos Jeanette Hallundbæk. Det har været fantastisk forløb, som har tilført stor værdi til vores ledergruppe. Det er tydeligt, at  lederne har rykket sig betydeligt på baggrund af forløbet, hvilket har styrket den samlede ledergruppe.

Jeanette er meget anerkendende og er god til at fange den enkelte leders specifikke udfordring og støtte lederen i at skabe refleksion, struktur og handling. Jeanette er skarp, har en praktisk og redskabsorienteret tilgang og er god til at hjælpe os op i et organisatorisk helikopterperspektiv.

Jeanette har virkeligt gjort et godt stykke arbejde hos os.

Charlotte HarbouPlejecenterleder Lundehaven og Rosenhaven, Ballerup Kommune

Når Jeanette giver sparring, har hun en unik evne til at sætte personen i centrum, til komme ind til problemstillingens kerne og sætte sig ind i ”fremmede” fagområder – det gør bare, at man kommer et spadestik dybere. For eksempel blev jeg bevist om, at jeg nem bliver indforstået i min kommunikation.

Takket være Jeanettes unikke evne til at lave et helikopterview, og hendes evne til at spørge ind til udfordringen, blev jeg skarpere på min virksomheds DNA og ydelser og jeg fik løftet min formidling til næste niveau.

Jeg kan varmt anbefale Jeanette som mentor og sparringspartner, når du har brug for at give dig selv et boost.

Marianne Sommer BielefeldtCTA & Medical Advisor, Medical Consult

Jeanette Hallundbæk har været min professionelle sparringspartner det sidste år, – det har været frugtbart og udviklende for mig som person og som leder. Og jeg vil bestemt bruge hende igen, når jeg (igen) står overfor livets dilemmaer og har brug for en kompetent og empatisk samtalepartner.

Mariann Kofoed Sekretariats- og kommunikationschef, Nordsjællands Hospital

 DialogKortene 
Internt Samarbejde som gave

Dialogkortene gør det nemt og trygt for dig at facilitere en dialog om, hvordan I kan styrke jeres interne samarbejde.

Samtidig tilmelder du dig mit nyhedsbrev INSPIRATOR, hvor du får inspiration og redskaber til at arbejde med HR, organisationsudvikling og social kapital.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet accepterer du samtidig vores persondatapolitik