Coaching og ledersparring – et individuelt udviklingsforløb for ledere

Er du kørt fast og savner sparring?

 • Savner du en fortrolig sparringspartner, du kan dele dine overvejelser, tanker og frustrationer med?
 • Jonglerer du med mange bolde, og er du bange for at miste overblikket?
 • Oplever du en presset hverdag? At du bliver presset fra alle sider?
 • Overvejer du organisationsændring og har brug for professionel sparring og rådgivning?
 • Savner du redskaber til at håndtere konflikter og medarbejdere, der ikke performer?
 • Har du brug for inspiration og nye tanker til hvordan du får dine ideer igennem i direktionen?
Oplever du stor kompleksitet og mange krav?

Mange direktører og ledere oplever en hverdag præget af stor kompleksitet med høje faglige krav, relationsarbejde, krav om med stor organisatorisk tæft, kulturforståelse og stor arbejdsbyrde. Ofte vil rollen og opgaven være uafklaret, hvilket kræver, at man kan agere i en kontekst med mange interesser og følelser.

Står du alene?

Samtidig står man som leder helt alene med mange overvejelser og beslutninger – der er kun én selv til at træffe dem.

Få større sikkerhed og mere overskud med en dygtig coach og sparringspartner

Uanset om du er direktør eller leder, vil et individuelt udviklingsforløb, hvor du arbejder med dine specifikke udfordringer give dig mere sikkerhed, større tryghed, bedre løsninger og mere overskud.

Individuelt og 100 % skræddersyet

Udviklingsforløbet bliver 100 % skræddersyet til dit behov og de udfordringer, du står med. Det gælder både varighed, indhold og metoder.

Nogle gange vil du opleve, at vi anvender forskellige coachingteknikker. Andre gange får du konkret sparring og redskaber, der kan hjælpe dig videre med din udfordring.

På udviklingsforløbet kan du fx arbejde med, at:

 • Blive skarp på forretningen og kerneopgaven
 • Få prioriteret i opgaveporteføljen
 • Analysere organisationens styrker og udfordringer
 • Udvikle organisationen og implementere organisationsændringer og forandringer
 • Forstå og arbejde med dynamikkerne i organisationen og kulturen
 • Håndtere medarbejderkonflikter, dårlig performance mv.
 • Forstå og arbejde med egen rolle i den organisatoriske kontekst
 • Udvikle egen gennemslagskraft og personlig selvindsigt

Et individuelt udviklingsforløb vil typisk have en varighed på 4-6 måneder med 4-8 møder a 2 timers varighed.

Få en erfaren coach og sparringspartner

Jeg, Jeanette Hallundbæk, tilbyder coaching og sparring til direktører, virksomhedsejere og ledere, som har brug for at performe bedre og mere hensigtsmæssigt samt opnå en større selvindsigt.

Jeg byder ind med mere end 20 års erfaring med HR, ledelse og organisationsudvikling fra stillinger som HR-partner, HR-chef, karrierecoach og kompetencenterleder i bl.a. ATP, Ældre Sagen, DJØF og SKAT.

Som selvstændig organisationskonsulent og i mine tidligere jobs har jeg gennemført mere end 500 coachingsessions. Min coaching trækker på en psykodynamisk, systemisk og kulturteoretisk tilgang, som jeg bl.a. har erhvervet via mine uddannelser som antropolog (mag.art.) og organisationspsykolog (MPO).

Denne baggrund betyder, at jeg både kan byde ind med “ren” coaching, med sparring på konkrete organisatoriske og personalemæssige udfordringer og med konkrete redskaber til håndtering af dine udfordringer.

Sådan kommer du i gang

Du er meget velkommen til at kontakte mig og høre om mine erfaringer som coach og sparringspartner. Du kan også høre mere om, hvad du kan få ud af et individuelt udviklingsforløb med coaching og ledersparring.

Få en halv times gratis mini-coaching

Hvis du gerne vil have en smagspøve på, hvordan et udviklingsforløb kan styrke dig i dit lederjob, er du meget velkommen på mit kontor i Greve til en halv times mini-coaching.

Ring til mig på telefon 23 64 45 69 eller skriv til mig via kontaktformularen nedenfor, så finder vi en tid.

Coaching og ledersparring – Hvad siger kunderne?

Jeg og mine ledere har haft et coachingforløb hos Jeanette Hallundbæk. Det har været et fantastisk forløb, som har tilført stor værdi til vores ledergruppe. Det er tydeligt, at  lederne har rykket sig betydeligt på baggrund af forløbet, hvilket har styrket den samlede ledergruppe.

Jeanette er meget anerkendende og er god til at fange den enkelte leders specifikke udfordring og støtte lederen i at skabe refleksion, struktur og handling. Jeanette er skarp, har en praktisk og redskabsorienteret tilgang og er god til at hjælpe os op i et organisatorisk helikopterperspektiv.

Jeanette har virkeligt gjort et godt stykke arbejde hos os.

Charlotte HarbouPlejecenterleder Lundehaven og Rosenhaven, Ballerup Kommune

Når Jeanette giver sparring, har hun en unik evne til at sætte personen i centrum, til at komme ind til problemstillingens kerne og sætte sig ind i ”fremmede” fagområder – det gør bare, at man kommer et spadestik dybere. For eksempel blev jeg bevidst om, at jeg nemt bliver indforstået i min kommunikation.

Takket være Jeanettes unikke evne til at lave et helikopterview, og hendes evne til at spørge ind til udfordringen, blev jeg skarpere på min virksomheds DNA og ydelser, og jeg fik løftet min formidling til næste niveau.

Jeg kan varmt anbefale Jeanette som mentor og sparringspartner, når du har brug for at give dig selv et boost.

Marianne Sommer BielefeldtCTA & Medical Advisor, Medical Consult

Jeanette Hallundbæk har været min professionelle sparringspartner det sidste år – det har været frugtbart og udviklende for mig som person og som leder. Og jeg vil bestemt bruge hende igen, når jeg (igen) står over for livets dilemmaer og har brug for en kompetent og empatisk samtalepartner.

Mariann Kofoed Sekretariats- og kommunikationschef, Nordsjællands Hospital

Man kan regne med Jeanette – hun er og kan noget helt særligt. Som afdelings- og personaleansvarlig har jeg over en længere periode benyttet mig af Jeanette som coach.

Min oplevelse kan udtrykkes ganske enkelt: Uden Jeanette var jeg ikke kommet så langt, hverken med min egen udvikling eller med afdelingernes.

Når udfordringer og vanskelige beslutninger står i kø, og tankerne kører i hovedet, forestiller jeg mig, hvad Jeanette ville sige og gøre i situationen – og det har hjulpet mig godt videre.

Jeanette BreilingAfdelingssygeplejerske, Rosenhaven, Ballerup Kommune

Karriererådgivning

Jeanette hjalp mig med at få styr på mine prioriteter og gjorde mig køreklar udi hvad jeg troede ville blive til mange kommende jobsamtaler, da jeg skulle tilbage på det danske arbejdsmarked efter knap 8 år i udlandet. Det blev det ikke. Takket være Jeanettes coaching fik jeg det første job, jeg søgte.

Med hendes hjælp formåede jeg at genfinde min faglige selvtillid, som for mit vedkommende var lagt langt væk  efter så mange år væk fra faget og hjemlandet. Tak Jeanette!

Jeanette er en person, jeg aldrig vil tøve med at spørge om hjælp eller vende professionelle udfordringer med. Jeg vil heller aldrig tøve med at anbefale andre at bruge Jeanette til HR relaterede opgaver. Hendes faglighed er 100% i orden og hun er en stor personlighed.

Jette RobenhagenHR Partner, DRC Dansk Flygtningehjælp, tidl. Ældre Sagen

 DialogKortene 
Internt Samarbejde som gave

Dialogkortene gør det nemt og trygt for dig at facilitere en dialog om, hvordan I kan styrke jeres interne samarbejde.

Samtidig tilmelder du dig mit nyhedsbrev INSPIRATOR, hvor du får inspiration og redskaber til at arbejde med HR, organisationsudvikling og social kapital.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet accepterer du samtidig vores persondatapolitik