Lederudvikling:
LederLab – Fundamentet til det gode samarbejde

Har I problemer i ledergruppen?

Problemer med at:

 • Samarbejde på tværs?
 • Rekruttere nye medarbejdere?
 • Håndtere de mange forandringer?
 • Sammenlægge nogle af jeres afdelinger?
 • Få jeres teams til at fungere?

Det kan også være, at et eller flere af jeres teams har brug for at arbejde med samarbejdskulturen – eller at I allerede har et rigtig godt arbejdsmiljø og netop vil sikre, at I bliver ved med at have det.

Lad os sammen finde ud af, hvordan mit lederudviklingsforløb, LederLab, kan skræddersyes til jeres behov.

LederLab er lederudvikling for ledergrupper, der ønsker fælles ledelsesfundament

LederLab er et gruppeforløb for ledere fra den samme organisation, der ønsker fælles lederudvikling og en tæt kobling til ledelsespraksis. LederLab er et laboratorie – et fortroligt rum – hvor lederne diskuterer, reflekterer, udvikler og lærer af såvel praksis som teorien. Indholdet skræddersyes til den enkelte virksomhed, og vi mødes 6 x ½ dag.

Typisk vælger virksomhederne på forhånd et ud af de 3 nedenstående forretningsområder og derefter 6 underemner under det valgte område. Hvis listen over muligheder virker lidt uoverskuelig, hjælper jeg gerne med at vælge det, der passer bedst til jeres situation. Og er der behov for at dække mere end ét forretningsområde, skræddersyr vi en løsning. I godkender et udførligt program, før vi laver den endelige aftale, og I bestemmer, om forløbet skal foregå om formiddagen eller om eftermiddagen.

De 3 forretningsområder og underemner er:

Forretnings- og organisationsudvikling

Ledelse

 • Strategisk ledelse
 • Ledelse i praksis
 • Forandringsledelse
 • Situationsbestemt ledelse
 • Procesoptimering
 • Projektledelse

Medarbejderudvikling og trivsel

Hvert modul på LederLab indeholder 3 elementer

 1. Jeg holder et oplæg om det valgte emne, og I har mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Som regel præsenterer jeg mindst ét konkret ledelsesværktøj, som I kan bruge i forhold til det emne, vi har fokus på.
 2. Vi taler om, hvordan I konkret kan arbejde med emnet i jeres ledelsespraksis. Måske afprøver vi redskabet eller laver en konkret plan for, hvordan I kan arbejde med udfordringen.
 3. I får på skift coaching eller sparring af mig og gruppen på egne udfordringer. Det kan eksempelvis være en kommende vanskelig samtale eller konflikter i medarbejdergruppen. Det kan også være på ledergruppens egen trivsel og dynamik.

LederLab er et lederudviklingsforløb, som består af korte oplæg, dialog, erfaringsudveksling og sparring. Her arbejder I med egne aktuelle udfordringer, udforsker egen praksis og afprøver ideer og redskaber. Fokus er således både på læring og at føre handlingerne ud i livet.

Efter et forløb med LederLab har I styrket:

 • Organisationens kompetencer i forhold til at arbejde med kerneopgaven, ledelseskommunikation, forandringsprocesser mv.
 • Samarbejdet, sparringsmiljøet og teamkulturen i ledergruppen og kan dermed bedre støtte hinanden
 • Ledernes indsigt i egne styrker og udviklingsområder

Derfor kan jeg hjælpe jer med lederudvikling

Med flere relevante uddannelser og efteruddannelsesforløb i bagagen har jeg helt styr på teorien. Jeg er uddannet mag.art. i antropologi fra Aarhus Universitet, har en master i organisationspsykologi (MPO) fra RUC samt flere HA-, HD- og diplomfag inden for HR, organisationsudvikling og strategisk ledelse.

Teorien er siden omsat til praksis hos fx Ældre Sagen, ATP, DJØF, SKAT og AMU, hvor jeg har arbejdet som HR-chef, HR-partner og projektleder. I 2013 etablerede jeg Hallundbæk Consult ApS, som jeg driver fra Greve. Selv om jeg har flest kunder i nærheden af København, har jeg også mange jyske kunder og besøger Jylland hver måned. Derfor kan jeg også hjælpe jer, uanset hvor i landet, I har brug for hjælp til lederudvikling.

Undervisning Jeanette Hallundbæk

Sådan kommer I i gang med lederudvikling

Hvis I gerne vil høre mere om lederudvikling gennem LederLab, kommer jeg gerne forbi til et uforpligtende møde, hvor I kan høre, hvordan andre ledergrupper har forbedret deres ledelseskompetencer og samarbejde i det fælles læringslaboratorie, LederLab.

Ring til mig på telefon 23 64 45 eller send en mail, så finder vi en løsning.

Læs her hvad andre kunder syntes om LeberLab

Jeanette var god til at lave et program, der matchede vores behov – hvad jeg ikke fik fortalt, fik hun spurgt ind til. Hun er en kompetent oplægsholder, der fik skabt en læringsproces, hvor lederne gik hjem med konkrete øvelser, som var lige til at bruge næste dag. Jeanette passede fint ind i vores organisation og var virkelig god til at møde vores ledere i øjenhøjde.

Britt Nøhr JensenHR Business Partner, Fujitsu

Seminaret for Socialafdelingens ledere var håndgribeligt, praktisk og brugbart. Lederne blev bl.a. klædt på til at facilitere KerneSpillet, og flere har allerede med succes brugt det til at konkretisere kerneopgaven i egen personalegruppe.

Jeanette Hallundbæk satte en god ramme for dagen og faciliterede processen på en god måde. Jeanette leverede god energi og god stemning på dagen.

Seminaret har betydet, at kerneopgaven er kommet til at leve bedre, og dér hvor processerne var usikre, er der skabt forståelse.

Anette Holm Socialchef, Holstebro Kommune

 DialogKortene 
Internt Samarbejde som gave

Dialogkortene gør det nemt og trygt for dig at facilitere en dialog om, hvordan I kan styrke jeres interne samarbejde.

Samtidig tilmelder du dig mit nyhedsbrev INSPIRATOR, hvor du får inspiration og redskaber til at arbejde med HR, organisationsudvikling og social kapital.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet accepterer du samtidig vores persondatapolitik