VIP-onboarding:
Individuel ledersparring, som sikrer, at jeres nye leder kommer trygt, godt og hurtigt i gang

En meningsfuld og målrettet proces

Som ny leder i en organisation er det vigtigt at komme hurtigt og godt i gang med ledelsesopgaven og sikre, at driften kører. Det er også afgørende, at lederen får lagt et godt fundament for det videre arbejde, bl.a. får identificeret enhedens styrker og udfordringer, får etableret den nødvendige tillid og sat en retning. Presset på lederen er derfor stort: Det kommer ovenfra, fra medarbejderne og lederkollegerne – og ikke mindst fra lederen selv.

For at sikre, at den nye leder hurtigt performer, er det vigtigt, at organisationen iværksætter et målrettet onboarding-program med introduktion til organisationen, ledelsesstøtte osv.

VIP-onboarding for nyansatte ledere

Hallundbæk Consult ApS tilbyder et VIP-onbording-forløb, som netop støtter lederen i at komme godt fra start. Det er et personligt og effektivt 1:1 ledersparringsforløb, som er 100 % skræddersyet til den enkelte leders behov, virkelighed og udfordringer.

På VIP-onboardring kan der fx arbejdes med at:

  • Håndtere de nye krav og forventninger
  • Prioritere i opgaveporteføljen
  • Blive skarp på kerneopgaven
  • Analysere organisationens styrker og udfordringer
  • Forstå dynamikkerne i organisationen og kulturen
  • Håndtere medarbejderkonflikter
  • Blive tydelig i lederrollen
  • Udvikle egen gennemslagskraft og selvindsigt

Det er et forløb, hvor lederen dels bliver coachet og dels får konkret sparring og brugbare redskaber til at mestre aktuelle udfordringer i det nye job.

VIP-onboarding vil typisk strække sig over 4-6 måneder med 5-8 møder af 2 timers varighed. Lederens leder deltager en halv time på det første og på det sidste møde.

Din konsulent

Jeg, Jeanette Hallundbæk, vil være din coach og sparringspartner på forløbet. Siden 2013 har jeg drevet Hallundbæk Consult ApS og som ledelses- og organisationskonsulent blandt andet hjulpet ledere i en række kommuner, herunder Ballerup Kommune.

Min erfaring tæller mere end 20 år med HR, lederudvikling og forandringsprocesser hos bl.a. ATP, DJØF og Ældre Sagen, med titler som HR-chef og HR-partner. Jeg er uddannet mag.art. i antropologi fra Aarhus Universitet, har en master i organisations­psykologi (MPO) fra Roskilde Universitet og flere HA-, HD- og diplomfag inden for HR, organisationsudvikling og strategisk ledelse.

Hvad siger kunderne ?

Når Jeanette giver sparring, har hun en unik evne til at sætte personen i centrum, til at komme ind til problemstillingens kerne og sætte sig ind i ”fremmede” fagområder – det gør bare, at man kommer et spadestik dybere. For eksempel blev jeg bevidst om, at jeg nemt bliver indforstået i min kommunikation.

Takket være Jeanettes unikke evne til at lave et helikopterview, og hendes evne til at spørge ind til udfordringen, blev jeg skarpere på min virksomheds DNA og ydelser, og jeg fik jeg løftet min formidling til næste niveau.

Jeg kan varmt anbefale Jeanette som mentor og sparringspartner, når du har brug for at give dig selv et boost.

Marianne Sommer BielefeldtCTA & Medical Advisor, Medical Consult

Jeg og mine ledere har haft et coachingforløb hos Jeanette Hallundbæk. Det har været et fantastisk forløb, som har tilført stor værdi til vores ledergruppe. Det er tydeligt, at  lederne har rykket sig betydeligt på baggrund af forløbet, hvilket har styrket den samlede ledergruppe.

Jeanette er meget anerkendende og god til at fange den enkelte leders specifikke udfordring og støtte lederen i at skabe refleksion, struktur og handling. Jeanette er skarp, har en praktisk og redskabsorienteret tilgang og er god til at hjælpe os op i et organisatorisk helikopterperspektiv.

Jeanette har virkeligt gjort et godt stykke arbejde hos os.

Charlotte HarbouPlejecenterleder Lundehaven og Rosenhaven, Ballerup Kommune

Jeanette Hallundbæk har været min professionelle sparringspartner det sidste år – det har været frugtbart og udviklende for mig som person og som leder. Og jeg vil bestemt bruge hende igen, når jeg (igen) står over for livets dilemmaer og har brug for en kompetent og empatisk samtalepartner.

Mariann Kofoed Sekretariats- og kommunikationschef, Nordsjællands Hospital