VIP-onboarding:
Individuel ledersparring, som sikre at jeres nye leder kommer trygt, godt og hurtigt i gang

En meningsfuld og målrettet proces

Som ny leder i en organisation er det vigtigt at komme hurtigt og godt i gang med ledelsesopgaven og sikre at driften kører. Det er også afgørende at lederen får lagt et godt fundament for det videre arbejde bl.a. får identificeret enhedens styrker og udfordringer, får etableret den nødvendige tillid og får sat en retning. Presset på lederen er derfor stort: Det kommer ovenfra, fra medarbejderne og lederkollegaerne og ikke mindst fra lederen selv.

For at sikre den nye leder hurtigt performer er det vigtigt, at organisationen iværksætter et målrettet onboarding program med introduktion til organisationen, ledelsesstøtte osv.

VIP Onboarding for nyansatte ledere

Hallundbæk Consult ApS tilbyder et VIP onbording forløb, som netop støtter lederen i de første svære måneder. Det er et personligt og effektivt 1:1 ledersparringsforløb, som er 100 % skræddersyet til den enkelte leders behov, virkelighed og udfordringer.

På VIP-onbordring kan der fx arbejdes med

  • At håndtere de mange krav og forventninger
  • At få prioriteret i opgaveporteføljen
  • At blive skarp på kerneopgaven
  • At analysere organisationens styrker og udfordringer
  • At forstå dynamikkerne i organisationen og kulturen
  • At håndterer medarbejderkonflikter
  • At blive tydelig i lederrollen
  • At udvikle egen gennemslagskraft og personlige selvindsigt

Det er et forløb, hvor lederen dels bliver coachet og dels får konkret sparring og brugbare redskaber til at håndtere aktuelle udfordringer.

VIP-onboarding vil typisk have en varighed over 4-6 måneder med 5-8 møder af 2 timers varighed. Lederens leder deltager en halv time på det første og på det sidste møde.

Konsulent

Coach og sparringspartner på forløbet er Jeanette Hallundbæk. De sidste 4 år har Jeanette drevet Hallundbæk Consult ApS, hvor hun som ledelses- og organisationskonsulent bl.a. har hjulpet ledere i en række kommuner, herunder Ballerup Kommune.

Jeanette har 20 års erfaring med HR, lederudvikling og forandringsprocesser fra organisationer som ATP, DJØF og Ældre Sagen, og har bl.a. haft stillinger som HR-chef og HR-partner. Jeanette er mag.art. i antropologi fra Århus Universitet, har en master i organisations­psykologi (MPO) fra Roskilde Universitet samt flere HA-, HD- og diplomfag inden for HR, organisationsudvikling og strategisk ledelse.

Hvad siger kunderne ?

Når Jeanette giver sparring, har hun en unik evne til at sætte personen i centrum, til komme ind til problemstillingens kerne og sætte sig ind i ”fremmede” fagområder – det gør bare, at man kommer et spadestik dybere. For eksempel blev jeg bevist om, at jeg nem bliver indforstået i min kommunikation.

Takket være Jeanettes unikke evne til at lave et helikopterview, og hendes evne til at spørge ind til udfordringen, blev jeg skarpere på min virksomheds DNA og ydelser, og jeg fik jeg løftet min formidling til næste niveau.

Jeg kan varmt anbefale Jeanette som mentor og sparringspartner, når du har brug for at give dig selv et boost.

Marianne Sommer BielefeldtCTA & Medical Advisor, Medical Consult

Jeg og mine ledere har haft et coachingforløb hos Jeanette Hallundbæk. Det har været fantastisk forløb, som har tilført stor værdi til vores ledergruppe. Det er tydeligt, at  lederne har rykket sig betydeligt på baggrund af forløbet, hvilket har styrket den samlede ledergruppe.

Jeanette er meget anerkendende og er god til at fange den enkelte leders specifikke udfordring og støtte lederen i at skabe refleksion, struktur og handling. Jeanette er skarp, har en praktisk og redskabsorienteret tilgang og er god til at hjælpe os op i et organisatorisk helikopterperspektiv.

Jeanette har virkeligt gjort et godt stykke arbejde hos os.

Charlotte HarbouPlejecenterleder Lundehaven og Rosenhaven, Ballerup Kommune

Jeanette Hallundbæk har været min professionelle sparringspartner det sidste år, – det har været frugtbart og udviklende for mig som person og som leder. Og jeg vil bestemt bruge hende igen, når jeg (igen) står overfor livets dilemmaer og har brug for en kompetent og empatisk samtalepartner.

Mariann Kofoed Sekretariats- og kommunikationschef, Nordsjællands Hospital

 DialogKortene 
Internt Samarbejde som gave

Dialogkortene gør det nemt og trygt for dig at facilitere en dialog om, hvordan I kan styrke jeres interne samarbejde.

Samtidig tilmelder du dig mit nyhedsbrev INSPIRATOR, hvor du får inspiration og redskaber til at arbejde med HR, organisationsudvikling og social kapital.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet accepterer du samtidig vores persondatapolitik