Kerneopgaven

Skræddersyede gruppeforløb og lederudvikling for ledergrupper, der ønsker fælles fundament

Social Kapital

Styrk organisationens sociale kapital og de sociale relationer, så I bedre kan løse kerneopgaven.

Teambuilding

 Få en teambuildingdag med vægt på samarbejdet, kulturen og arbejdsmiljøet. Brug en dag, hvor I udfordrer jer selv og styrker afdelingen med teambuilding.

Forandringsledelse

Med støtte til forandringsledelse hos en ekstern konsulent får du en erfaren, stabil følgesvend ved din side både før, under og efter
forandringerne.

Hallundbæk Consult ApS skaber involverende processer, som styrker forandringsprocesserne, kulturen og den sociale kapital

Sæt fokus på udviklingen af jeres organisation og de menneskelige ressourcer og kompetencer gennem målrettede og skræddersyede workshops, kurser og coaching. Få konkrete og nemme værktøjer tilpasset jeres specifikke behov.

Når ledere ringer, har de ofte én af disse udfordringer

Ledergruppen er ikke stærk nok

Vi får ikke koordineret tingene godt nok i ledergruppen og er ikke gode til at bruge hinanden. Kan du hjælpe os med at styrke samarbejdet, så vi får fælles retning, styrket kompetencerne og implementeret beslutningerne?

Samarbejdskulturen er dårlig

Min afdeling er præget af en DEM-OS kultur, konflikter og brok. Kan du hjælpe med at etablere en samarbejdskultur, hvor gruppen bruger deres forskelligheder konstruktivt og arbejder på tværs?

20 års specialisterfaring inden for HR

Jeg, Jeanette Hallundbæk, ejer konsulenthuset Hallundbæk Consult ApS, hvor jeg støtter ledere og organisationer i at styrke den sociale kapital, kulturen og forretning. Jeg trækker på 20 års praktisk erfaring med forandringsprocesser, kultur, organisationsudvikling, ledelsesudvikling og HR og en baggrund som antropolog og organisationspsykolog fra RUC.

Jeanette Hallundbæk

Styrk HR-indsatsen og arbejdet med de menneskelige ressourcer

Eksempler om udfordringer jeg hjælper mine kunder med:

Jeg tilbyder

  1. skræddersyede kurser, workshops og forløb for ledere
  2. personaledage og medarbejderseminarer
  3. coaching og strategisk sparring af ledere og HR-chefer

Jeg kommer ikke med fine teorier, flotte konsulentrapporter eller færdige løsninger. Jeg skaber bedre processer og løsninger sammen med dig som leder. Jeg er meget redskabsorienteret, og jeg har et skarpt fokus på at det implementeret i den daglige praksis. Som vi siger på jysk: ”Det skal virke, og så det skal ikke koste en bondegård”.

Ring til mig på telefon 23 64 45 69 og lad os tage en dialog om jeres udfordringer og om hvordan jeg kan hjælpe jer videre.

En meningsfuld og målrettet proces

Du kan altid være sikker på en meningsfuld og tryg proces, der er målrettet jeres specifikke behov og de krav, der stilles. For at sikre forståelse og ejerskab til ændringerne og en sikker implementering, vil der være en høj grad af involvering.

I får et godt fundament og konkrete resultater, I efterfølgende kan arbejde videre med – og dermed gøre jeres afdelingen og organisationen endnu bedre.

Et særligt kendetegn ved min tilgang og min virksomhed er, at jeg altid har fokus på jeres praksis og at jeg arbejder med håndgribelige redskaber. Det skaber en tryg platform til at tænke nyt, men også at diskussionerne forholder sig til virkligeheden – at I bliver realistiske og konkrete.

Mit stærke fokus på redskaber og løsninger betyder også, at jeg tilbyder en række gør-det-selv-redskaber, som ledere kan bruge til at facilitere gode processer. Som en kursist engang sagde: “Du har oversat teorierne til redskaber – jeg kan bare plukke i dem, og så er jeg i gang”.

Når du bruger mig i arbejdet med at udvikle din organisation, får du kompetencer og redskaber, der er direkte omsættelige i praksis – som gør dig og din organisation endnu bedre.

Hvordan ser et forløb med mig ud? Herunder ser du de fire trin i processen:

Uformelt møde

Et uformelt, gratis møde, hvor vi sammen undersøger dine og organisationens behov, udfordringer og ønsker, og hvad du har brug for støtte til.

Oplæg

Jeg kommer med et oplæg til hvordan vi kan hjælpe dig/jer, og vi aftaler det videre forløb. Jeg tager udgangspunkt i vores møde og udarbejder et konkret oplæg til hvordan I kommer i gang.

Støtte

Få konsulentstøtte i form af fx en personaledag eller lederworkshop. I kan også vælge fx et længere forløb som fx indeholder workshops, ledercoaching og gør-det-selv-redskaber.

Evaluering

Når aktiviterne  er gennemført, holder vi et evalueringsmøde. Hvordan gik det? Hvad er læringen? Hvad gør I for at fastholde de gode resultater? Hvad skal der arbejdes videre med?

Du får en konkret plan, der giver tryghed hele vejen

Med afsæt i dine og  organisationens behov tuner vi sammen ind på organisationen, kulturen, ledelsesudfordringerne og medarbejderne – hvad fungerer og hvor er udfordringerne. Vi afdækker, hvad der skal til for at få et godt og trygt fundament at arbejde fra.

Sammen laver vi en konkret trin-for-trin plan for, hvad der skal forbedres og hvordan det gøres. Og jeg støtter dig i hele processen med min mangeårig erfaring inden for HR og forandringsprocesser.

Jeanette Hallundbæk

Kontakt mig og hør mere

[bestwebsoft_contact_form lang=da]

4 ydelser, der sikre en bedre organisation og HR-indsats

Få hjælp af en ekstern HR-chef
Få professionel støtte til næste rekruttering
Få foretaget en organisationsanalyse
Lav en plan for kompetenceudviklingen

 DialogKortene 
Internt Samarbejde som gave

Dialogkortene gør det nemt og trygt for dig at facilitere en dialog om, hvordan I kan styrke jeres interne samarbejde.

Samtidig tilmelder du dig mit nyhedsbrev INSPIRATOR, hvor du får inspiration og redskaber til at arbejde med HR, organisationsudvikling og social kapital.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet accepterer du samtidig vores persondatapolitik